Med vänliga hälsningar

Spa Västkusten

Letar du efter spa Västkusten eller kanske spa Bohuslän? Besök oss på Fiskebäckskil och få en stunds lugn och ro, lite tid bara för dig själv. Hos Jochnicks Hälsa får du chansen att slappna av samtidigt som du låter oss ta hand om dig. Vi erbjuder välgörande behandlingar som hjälper dig att hämta ny kraft att ta dig an tillvarons alla utmaningar.

Du är varmt välkommen till någon av våra salonger på Västkusten oavsett om du har ont i dina muskler eller bara vill unna dig lite lyx.

Spa på Västkusten

Jochnicks Hälsa finns på Fiskebäckskil och har en hänförande utsikt över havet tack vare att vi är ett spa på Västkusten. Här kan du njuta av den salta havsbrisen och njuta av en simtur efter ditt besök hos oss. Varför inte unna dig en härlig skaldjurstallrik på någon av restaurangerna här i närheten?

Professionell personal

Vi som arbetar här är professionella och utbildade samt mycket måna om att lägga allt fokus på varje gäst som kommer in i vår lokal. Vår ambition är att ge dig en behaglig och välgörande upplevelse utöver det vanliga här på Västkusten. De produkter som används är naturligtvis utvalda med stor omsorg och med högt ställda krav på kvalitet.

Spa Västkusten

Varierat utbud av behandlingar

Vi erbjuder ansiktsbehandling och fotvård samt en mängd andra behandlingar. Jochnicks Hälsa utför till exempel klassisk massage, ögonbrynsfärgning, regndroppsmassage, hand- och fotmassage samt formning av fransar och bryn. Vi tar naturligtvis emot alla som är i behov av våra behandlingar, men du som befinner dig i Lysekil, Uddevalla, Trollhättan och Vänersborg har en naturlig närhet till oss.

Återhämtning och sköna behandlingar på Fiskebäckskil

Låt kropp och sinnen återhämta sig på Fiskebäckskil och unna dig någon av våra underbara behandlingar. Här kan du få hjälp att hantera stress samtidigt som vi tar hand om dig. Vi hoppas att du som söker spa på Västkusten låter oss blir din oas i vardagen!

Hör gärna av dig till oss

Jochnicks Hälsa ser framemot att få träffa just dig! Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller vill boka tid gällande spa Västkusten.