Skönhetssalong Lysekil & Fiskebäckskil

För dig som söker skönhetssalong kan vi erbjuda två trivsamma salonger som båda ligger båda ett stenkast från havet och erbjuder en mängd härliga och välgörande behandlingar. Vi har skapat en harmonisk miljö där du kan andas ut och låta oss ta hand om dig. Ta en paus från vardagens stress och skäm bort dig med någon av våra behandlingar.

Jochnicks Hälsa ger dig en upplevelse utöver det vanliga och tar hand om dig på ett personligt och professionellt sätt. Vi skräddarsyr varje behandling så att den ska passa kunden så bra som möjligt. Vårt mål är att du ska känna dig glad och nöjd när du lämnar en skönhetssalong.

Välgörande behandlingar och produkter

Hos oss får du hjälp av erfarna och certifierade specialister som ger dig service av högsta kvalitet. I våra skönhetssalonger i Lysekil och Fiskebäckskil kan du välja mellan en mängd olika behandlingar och produkter. Vi erbjuder till exempel:

  • Fransar och ögonbryn – Välskötta fransar och bryn ramar in ansiktet på ett vackert sätt. Vi hjälper dig gärna genom formning och färgning.
  • Fotvård – Vi ger dig fräscha och mjuka fötter genom fotbad och nagelklippning. Dessutom tar vi hand om nagelbanden genom filning och putsning.
  • Ansiktsbehandling – Huden i ansiktet är ömtålig och behöver särskild omsorg. Vi erbjuder bland annat rengöring, ansiktsmassage, fuktcreme och mask.
  • Vaxning – Låt oss ta bort oönskad hårväxt på armar, ben, bikinilinje, rygg, överläpp och haka.

Vi använder oss av två olika varumärken i våra behandlingar: Maria Åkerberg och M Picaut. Båda tillverkar underbara och effektiva produkter inom ekologisk hudvård. Vår skönhetssalong är återförsäljare för Maria Åkerberg, M Picaut, Trikem, PH Balans, Young Living och Zinzino. Vi väljer endast leverantörer som är kända för sin höga kvalitet oavsett vilken skönhetssalong du väljer.

Skönhetssalong Lysekil & Fiskebäckskil

Vill du veta mer om oss och våra behandling?

Är du nyfiken på någon av våra behandlingar eller har frågor om en skönhetssalong? Har du bestämt dig för att boka tid? Tveka inte att kontakta oss via telefon eller e-post. Jochnicks Hälsa välkomnar alla som vill ha skönhetsvård och en stunds avkoppling på skönhetssalong. Många av våra kunder kommer från Lysekil, Uddevalla, Trollhättan och Vänersborg.

Bokning kan även göras smidigt direkt online, både när det gäller bokning av skönhetsbehandlingar i Lysekil och skönhetsbehandlingar i Fiskebäckskil. Varmt välkommen till en härlig och välförtjänt stund på skönhetssalong.