UPPTÄCK HEMLIGHETEN BAKOM ETT BALANSERAT LIV

Starta din hälsoresa idag

Att må bättre börjar med hitta bra balans – specifikt i dina celler, din mage och ditt immunsystem. Baserat på ett unikt test utgör Zinzinos Hälsoprotokoll tre steg som försiktigt balanserar, återställer och stärker kroppen och därmed förbättrar dina möjligheter till ett hälsosammare och lyckligare liv.

Steg 1: Balansera

Uppnå en hälsosam Omega-6:3 balans och skydda kroppens celler från att rosta (oxidera). BalanceOil gör detta genom sin exklusiva blandning av oljor beståendes av högkvalitativ, vildfångad fiskolja och extra virgin olivolja från oliver skördade i förtid. Rik på Omega-3 (EPA + DHA), olivpolyfenoler och vitamin D3.

Steg 2: Återställ

ZinoBiotic är en skräddarsydd blandning av 8 naturliga kostfibrer där varje portion innehåller en hög andel fibrer.* De olika kostfibrerna metaboliseras på olika ställen i tjocktarmen där de stödjer tillväxten av goda bakterier. ZinoBiotic innehåller resistent stärkelse som bidrar till en minskning i blodsockerhöjningen efter måltid.*

Steg 3: Stärk

Xtend är ett avancerat kosttillskott för immunförsvaret som perfekt kompletterar BalanceOil och ZinoBiotic. Det är framtaget för att hjälpa vårt immunförsvar i grunden* och består av 23 livsnödvändiga mineraler och vitaminer, mikro- och fytonäringsämnen samt renade 1-3, 1-6 beta-glukaner från bagerijäst.

Är du stressad?

Viva+ är ett helt naturligt kosttillskott som har utformats för att lindra
stress, förbättra humöret och ge en ökad känsla av välbefinnande.
Det stödjer en hälsosam funktion av nervsystemet och hjärnan samt
bidrar till att minska trötthet och utmattning.

Ta hand om din hud

24-timmars Skin Serum för ansiktet och halsen som minskar tunna streck och rynkor. Återupplivar huden genom att rekonstruera den extracellulära matrisen, vilket ökar hudens hållfasthet och elasticitet

Vi är oberoende partners till Zinzino