Med vänliga hälsningar

Massage i  Fiskebäckskil

Unna dig massage som både kan ge energi och avkoppling hos Jochnicks Hälsa i Fiskebäckskil! Vi ger dig den behandling som passar just dina behov och önskemål.

Vi lever i en tillvaro där många känner sig stressade av olika anledningar. Långvarig stress kan leda till både fysiska och psykiska hälsoproblem.

Ett tydligt tecken på att du stressar för mycket kan vara att du drabbas av smärtsamma muskelspänningar. Låt oss hjälpa dig att bli av med din plåga och boka tid för massage. Tid för massage kan smidigt bokas direkt online, både för vår salong i Fiskebäckskil.

Massage Uddevalla Trollhättan

Massage – en sorts stresshantering

Hos oss på Jochnicks Hälsa erbjuder vi olika sorters massage som enkelt uttryckt innebär att vi bearbetar muskler med hjälp av olika handgrepp. Du får alltid träffa en kunnig massör som tar väl hand om dig och som ser till att spänningar löser upp sig och att blodcirkulationen ökar.

Vi har ett brett sortiment av behandlingar där du kan välja mellan massage som är behandlande, energigivande eller som ger avslappning. Jochnicks Hälsa erbjuder till exempel följande massagebehandlingar:

  • Klassisk massage – djupgående bearbetning av hud, bindväv och muskler.
  • Hanakasumi – massage som hämtat sin inspiration från Japan. Vi använder till exempel peeling med körsbärsblommor.
  • Aromamassage – en avslappnande behandling med aromaolja med inslag av varma stenar.

Vår salong finns i  Fiskebäckskil, lättillgängligt även från exempelvis Uddevalla, Vänersborg och Trollhättan för den som söker massage i vacker miljö.

Kontakta oss gällande massage

Vill du ha mer information om vår massage? Är du nyfiken på någon av de behandlingar som vi erbjuder. Tveka inte att kontakta oss redan idag!

Massage Lysekil & Fiskebäckskil